maandag 24 mei 2010

In een keer naar Twitter en Facebook exporteren

Misschien ken je het volgende probleem. Een tijdje geleden vond je dat het toch wel het moment werd om te starten met een account op LinkedIn, Facebook, Twitter en ga zo maar door. Je maakt die aan, en wat nog beter is, je houdt je profielen op deze sociale media-sites nog goed up to date.

En ja hoor, er komt traffic vanuit een Facebook of Twitter naar je site. Joepie!

Maar na een paar maanden merk je dat er heel wat tijd over gaat, om overal in te loggen, aan te passen etc. Je verliest heel wat tijd en er gebeuren onnauwkeurigheden. Vervelend.

De oplossing voor dat tijdverlies kan de website 'Social Oomph' zijn. Hier kan je alle accounts over Facebook, Twitter, Buzz etc. aan elkaar koppelen. Als je meerdere Twitter accounts hebt, kan je die ook allemaal samen toevoegen. Het voordeel is steeds dat je maar een keer een bericht moet typen, en het met een druk op de knop naar de verschillende sociale media kan doorsturen.

Het programma heeft nog voordelen om het uit te proberen: er zit een link-verkorter in - handig om binnen de 140 Twitter-karakters te blijven. Ook kan je via de site de statistieken van je Tweets checken en analyseren. En voor de mensen met mobiel internet: jawel, je kan je berichten naar Twitter en co ook via de gsm verzenden.

Als je dit goed nieuws vindt, is het betere nieuws misschien nog dat heel wat functionaliteiten er gratis zijn, en je een tijdelijke full gratis account kan aanmaken.

Check it out!


Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Over deze e-commerce blog


Deze blog probeert alle Ecommerce ondernemers met breed e-commerce nieuws en tips te inspireren. Ze wordt geupdated met de medewerking van de studenten van de avondopleiding 'ecommerce ondernemer' aan Syntra Genk.


Ben je op zoek naar een e-commerce of internetmarketing cursus of wil je meer informatie over de avondopleiding ecommerce aan Syntra, stuur me dan een mailtje.Boeken rond e-commerce..tips!