vrijdag 1 februari 2008

Paypal

Open in een handomdraai een winkel op uw site
Internetbetaaldienst PayPal heeft een hulpmiddel gelanceerd waarmee het wel héél eenvoudig wordt om een webwinkel te openen. Het enige wat u moet doen is uw eigen site uitrusten met de Storefront Widget, een kleine digitale vitrine waarin u uw handelswaar uitstalt.

Uiteraard wordt er in een Storefront-winkel afgerekend via het PayPal-betaalsysteem. Het is dan ook noodzakelijk dat u een PayPal-account heeft. Is dat nog niet het geval, kies dan eerst voor Sign up for PayPal. Vervolgens kunt u uw Storefront-winkel naar wens gaan inrichten. U kiest een naam voor de shop, een thema en voegt de nodige foto’s, beschrijvingen en prijzen toe van de producten die u wilt gaan verkopen. Voor het beeldmateriaal kunt u overigens eenvoudig een koppeling maken met fotodiensten als Flickr, Picasa en Photobucket.

Om de winkel online te zetten kiest u voor ‘Publish Storefront’. Gebruikers van de blogdienst TypePad hebben een streepje voor: zij kunnen de Storefront Widget met een druk op de knop automatisch invoegen op hun site. Ook MySpace zal binnenkort op deze manier worden ondersteund. Voor andere diensten of gewone websites kiest u voor de andere optie, waarbij u een stukje HTML-code krijgt aangereikt dat u zelf in uw website past.

Eenmaal gepubliceerd houdt de Storefront Widget het heel eenvoudig voor uw klanten: ze kunnen aan de hand van thumbnails rustig uw aanbod verkennen, een grotere foto en een beschrijving opvragen, producten in een winkelkarretje plaatsen en uiteindelijk afrekenen met PayPal. Als verkoper kunt u de webwinkel op elk gewenst moment sluiten of – mocht er plots een rush op uw producten ontstaan - een bordje met ‘Uitverkocht’ in de vitrine hangen.

Michel van der Ven

3 opmerkingen:

Anoniem zei

If ѕοme one wishes еxpert view
гegагding blοgging aftег
that i гecommend him/hеr to vіsit this wеbsite, Κеep
up the fаstidіоus job.

Heге is my webpage make your own website

Anoniem zei

Thanκ you for the good ωгiteuρ.
Іt in reаlity was a enjοymеnt account
it. Looκ cοmρlex to faг bгought
agreeable from you! Hoωever, how could wе communіcate?


Feel frеe tο visіt my wеb site; creer site Web

Anoniem zei

Нey there! I realize this іs κinԁ of οff-topiс but I
needed to asκ. Doeѕ running a well-еstablisheԁ ωebsite like yours take a lot оf wοгκ?
I'm brand new to blogging but I do write in my journal every day. I'd like to start a blog ѕo I
сan shaге mу peгsonаl ехperience аnd thoughts online.
Ρlеаѕe let mе know if you hаvе any
kind of idеas or tips for brand nеw aѕpiring blοg owners.
Apρгесiate it!

Feel free to ѵisit my webpagе; создать сайт

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Over deze e-commerce blog


Deze blog probeert alle Ecommerce ondernemers met breed e-commerce nieuws en tips te inspireren. Ze wordt geupdated met de medewerking van de studenten van de avondopleiding 'ecommerce ondernemer' aan Syntra Genk.


Ben je op zoek naar een e-commerce of internetmarketing cursus of wil je meer informatie over de avondopleiding ecommerce aan Syntra, stuur me dan een mailtje.Boeken rond e-commerce..tips!