dinsdag 3 maart 2009

Redesign De Standaard


De Standaard heeft zijn bèta-versie van zijn internetsite gelanceerd. De redesign is te vergelijken met die van gva.be en hbvl.be van vorige maand. De site ziet er veel 'witter' en gebruiksvriendelijker uit. Er wordt gewerkt met 5 kolommen breedte.

Wat vinden jullie ervan en welke krantensite is jullie favoriet?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste wel fijne site, de lees later functie is wel leuk.

Marc.

Anoniem zei

Redesign van de standaard is toch niet spectaculair vind ik..

mario zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
mario zei

Hallo, persoonlijk heb ik de voorkeur voor HBVL en de GVA.
Ik heb alleen de homepage bekeken en als er veel artikels op een site staan vind ik het gebruiksvriendelijker als links het keuzemenu staat zodat je dan niet iedere keer naar boven hoeft te scrollen.
Ook vind ik de Standaard iets onoverzichtelijker.
Kijk ook eens op mijn pro beta versie van mijn blog: http://mario-antiekemeubels.blogspot.com/ en mijn website in spé: http://hstrial-mvankuijk.homestead.com/
Alle reacties zijn welkom :)
Groetjes, Mario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Over deze e-commerce blog


Deze blog probeert alle Ecommerce ondernemers met breed e-commerce nieuws en tips te inspireren. Ze wordt geupdated met de medewerking van de studenten van de avondopleiding 'ecommerce ondernemer' aan Syntra Genk.


Ben je op zoek naar een e-commerce of internetmarketing cursus of wil je meer informatie over de avondopleiding ecommerce aan Syntra, stuur me dan een mailtje.Boeken rond e-commerce..tips!