vrijdag 9 november 2007

Vroeger en nu

Leuk filmpje over ondermeer de pioneers van het internet, die meer dan 10 jaar geleden al wezen dat internet: -een tool is om mensen met elkaar te linken, op een gemakkelijkere manier en met een 'fun'-gehalte -eigenlijk niets nieuws is, maar een vertaling van wat al bestaat naar het internet! Herken hierin zeker de link naar de WEB 2.0 les van afgelopen dinsdag: gemakkelijk, geen drempels, fun, web, linken, networking. Of hoe de uitspraken van toen vandaag de dag nog steeds relevant zijn.

De pioniers van dienst waren trouwens Marc Andreessen (mede-oprichter van Netscape (of 'Mosaic') en Ken McCarthy (oprichter The System Seminar).

quality='high'
pluginspage='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer'
type='application/x-shockwave-flash'
allowScriptAccess='always'
width='330'
height='292'>

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Over deze e-commerce blog


Deze blog probeert alle Ecommerce ondernemers met breed e-commerce nieuws en tips te inspireren. Ze wordt geupdated met de medewerking van de studenten van de avondopleiding 'ecommerce ondernemer' aan Syntra Genk.


Ben je op zoek naar een e-commerce of internetmarketing cursus of wil je meer informatie over de avondopleiding ecommerce aan Syntra, stuur me dan een mailtje.Boeken rond e-commerce..tips!