woensdag 10 juni 2009

Eindelijk! Cursus ondernemer e-commerce

Hoe scoor je hoog in Google? Hoe zorg je voor de nodige bezoekers op je site? En hoe houd je je site gebruiksvriendelijk? In de cursus ‘Ecommerce ondernemer’ leer je gegarandeerd alles wat je moet weten om van jouw (toekomstige) site een succesverhaal te maken. De sessies zijn interactief en op de praktijk gebaseerd. De rode draad is jouw eigen internetproject, dat met advies van de docent wordt uitgewerkt tot een online succesverhaal.

Heel wat online ondernemers volgden de nog nieuwe cursus al. Enkele cursisten aan het woord:

Dorothy (33) heeft samen met haar echtgenoot de goeddraaiende website Kruidenenzo.be opgericht. Dorothy: “Kruidenenzo is een website waar je online ontbijtmanden (met kruiden), tapasschotels of gewoon kruiden kan bestellen. Wij leveren aan huis en in het weekend. De website is ondertussen nog maar enkele maanden online, maar iedere week moeten we ontbijtmanden leveren. Mijn bezoekers komen vooral via Google Adwords en via mond-aan-mond reclame. In het begin kende ik praktisch niets van ecommerce en wist ik niet goed hoe ik moest beginnen aan mijn project. De tips uit de cursus en het advies van docent Andy Serdons hebben me heel wat tijd en geld bespaard. Zeker de moeite voor iedereen die op het web actief wil zijn.”

Paul Timmers wou al langer online schoenen verkopen. Vrienden verklaarden hem gek. “Schoenen? Die moeten toch eerst gepast worden!”. Op dit moment verkoopt hij dagelijks meerdere paren schoenen over heel België, én daarbuiten. Paul: “Evident was het niet, maar we hebben op korte tijd veel geleerd.” En Paul heeft de smaak te pakken: “naast mijn website ‘SchoenenTimmers.be’ heb ik pas een nieuwe website gelanceerd met schoenen aan echte discountprijzen: ‘shoemazon.com’. De cursus? “Mensen denken vaak dat een website bij manier van spreken vanzelf verkoopt. Maar dat is niet zo, je moet de kneepjes kennen. De cursus van Syntra is een aanrader voor iedereen die online iets wil verkopen”, aldus Paul.

Schrijf je nu in, voor de cursus al vol zit!
32 Di-avonden verspreid over een cursusjaar
Docent: Andy Serdons
Iedere avond wordt een andere belangrijke topic over de internetwereld behandeld.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Over deze e-commerce blog


Deze blog probeert alle Ecommerce ondernemers met breed e-commerce nieuws en tips te inspireren. Ze wordt geupdated met de medewerking van de studenten van de avondopleiding 'ecommerce ondernemer' aan Syntra Genk.


Ben je op zoek naar een e-commerce of internetmarketing cursus of wil je meer informatie over de avondopleiding ecommerce aan Syntra, stuur me dan een mailtje.Boeken rond e-commerce..tips!